Smaken en vullingen

Ik maak mijn taarten standaard van naturel moscovisch biscuit. Dit is een biscuit op basis van mix met eieren en water, dus zonder boter! Het biscuit is heerlijk luchtig en zacht van smaak.
Op aanvraag is het ook mogelijk de basis van de taart (het biscuit) te maken van chocoladebiscuit.

Elke biscuit wordt 3 maal doorgesneden en 3 maal gevuld. Standaard trempeer ik de biscuits met een trempeersiroop en vervolgens wordt de taartlaag dus 3 maal gevuld, 2 maal met een laag vulling, en een maal met een laag vruchtenconfiture. Als vulling kan er gekozen worden uit de onderstaande lijst. Heb je een ander idee voor een vulling, laat het me gerust weten! Ook indien je geen jam in je taart wil, hoor ik dat graag! Er is zoveel mogelijk!

Mijn taarten worden standaard bekleed met fondant! Heb je een voorkeur voor alleen marsepein of wellicht marsefond, dan geldt er wel een toeslag. Ook is marsepein niet zo mooi helder te kleuren dan fondant, houd hiermee wel rekening! Ik kleur de meeste bekleding zelf, met uitzondering van de kleuren rood en zwart.

Confitures: aardbei, abrikoos, bosbessen, bosvruchten, bramen, framboos, oranjemarmelade (sinaasappel), mandarijnenmarmelade, lemoncurd.

Banketbakkersroom/Gele room *
Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) *
Bonbonbloccrème *
Tobleronecrème *
Melkchocolade ganache *
Pure chocolade ganache *
Witte chocolade ganache *

Botercrème, naturel of met een van de volgende smaken (allen alcoholvrij!):
Aardbei
Banaan
Bastogne **
Bokkepootjes **
Bosvruchten
Champagne
Framboos 
Kers
Mokka 
Nutella
Oreo **
Vanille

Indien je een last-minute bestelling plaatst (bestelling geplaatst binnen 2 weken voor de afhaaldatum) is het vaak niet mogelijk uit al deze soorten en smaken te kiezen!

* Voor de banketbakkersroom, Zwitserse room, bonbonbloccrème, tobleronecrème en de ganaches geldt dat deze op basis van melk/slagroom worden gemaakt, en derhalve in de koelkast bewaard dienen te worden! Tevens wordt er een toeslag berekend voor deze vullingen, deze bedraagt gemiddeld 3,50€ per laag vulling in de taart! In de maanden juni, juli, augustus en september is het niet mogelijk deze vullingen te bestellen i.v.m. de voedselveiligheid!

** Voor deze vullingen wordt eveneens een toeslag berekend, deze bedraagt gemiddeld 2,50€ per laag vulling in de taart (maximaal 2 lagen vulling per taartlaag)

Ook is gebruik van vers fruit (op basis van beschikbaarheid en seizoensgebonden!) mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag.